+34 603 225 819

Over Ons

C&J Promotions

Ontwikkelt luxe villa's van hoge kwaliteit in Spanje (Costa Blanca Noord en Zuid en Costa Calida).

Het C&J Promotions team representeert jarenlange internationale ervaring in verschillende gerelateerde disciplines. We zijn toegewijd aan het ontwikkelen en bouwen van villa's van hoge kwaliteit die de EU-normen voor gezondheid, veiligheid en beveiliging waarborgen.

 

Wij kunnen u adviseren en begeleiden door het gehele proces. Wij ontwikkelen een villa naar uw wensen met betrekking tot het design en de bouw om een (t)huis te creeëren naar uw verwachtingen. U kunt kiezen uit een breed scala van nieuwe villa's en grondstukken op de mooiste locaties aan de prachtige, vriendelijke kust van Spanje. Het land waar de gastronomie en het klimaat een genot zijn om te aanschouwen!

 

Innovatieve ontwikkelaar

C & J Promotions is een innovatieve ontwikkelaar van exclussieve villas. Samen met onze gespecialiseerde partners ontwikkelen we innovatieve villas, waar elk detail van het ontwerp, bouwproces en installatie zijn afgestemd op de individuele behoeften van de klant.

Met onze op maat gemaakte diensten en ons professionele team zijn wij in staat om betaalbare, duurzame design huizen te leveren met een hoge kwaliteit van afwerking. De villas zijn ontwikkeld om in te spelen op de omgeving waar zij gebouwd worden.

Al met al, zou je kunnen zeggen dat onze villas perfect geschikt zijn voor de toekomst van onze klant.

 

Verschillende prijsklassen

Wij ontwikkelen villas in verschillende prijsklassen. C & J Promotions heeft haar diensten en procedures door de jaren heen met succes aangepast en heeft talrijke unieke nieuwbouwprojecten ontwikkeld en gerealiseerd.

Onze expertise staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en dienstverlening. Met als doel: het creëren van een toegevoegde waarde voor de huizen van onze klanten.

 

Luxe, kwalitatief hoogstaand, duurzaam

De Spaanse vastgoedsector heeft veel veranderingen doorgemaakt in de afgelopen jaren. De markt draait nu om luxe, kwalitatief hoogstaande en duurzame villas.

We gaan alleen bouwprojecten aan als we die kernwaarden kunnen garanderen. Wij dringen erop aan dat al onze bouwwerkzaamheden voldoen aan de meest recente bouwvoorschriften en maken gebruik van de nieuwste technologie. Dit garandeerd de beste resultaten op lange termijn.

 

Het team

Ons deskundige team van managers, architecten, bouwingenieurs, projectontwikkelaars en bouw aannemers is hier om u te helpen bij elke stap van het proces. U ontvangt professionele service met de vriendelijkheid, toewijding en zorg van een familiebedrijf. Het ontwikkelen van duurzame villas op prachtige Spaanse locaties is onze passie, en we willen deze passie graag met u delen! Als u concrete plannen heeft om een huis in Spanje te bouwen of te kopen, voor uw eigen gebruik of als investering op lange termijn, wij staan voor u klaar om uw opties uit te leggen.

 

C&J Promotions    Calle Catamaran 1    30710 Los Narejos, España    Tel: +34 603 225 819  E-Mail: info@cj-promotions.com

© C&J Promotions 2018