+34 603 225 819

iHome

Het basisontwerp van de iHome is een luxevilla met één verdieping. Met zijn volle glazen voorkant is een licht en ruimtelijk gevoel gecreerd.

De terrassen zijn ontworpen als een verlenging van de woonkamer en slaapkamers.

De architecten hebben natuurlijk ogende materialen en glas gebruikt om een lichte en natuurlijke tint aan het interieur te geven.

 

Door de hele villa hebben de architecten een hoge standaard in ontwerp gehandhaafd, waardoor dit een zeer lichte en ruime villa is. Bestaande uit drie ruime slaapkamers, met één aparte badkamer en één en-suite badkamer, een luxe, van alle gemakken voorziene keuken die uitkijkt op de terrassen en het bos.

Beginnend vanaf €695.000

3

2

185m²

Algemene specificaties

 

 

Bouwontwerp

Het ferro-cementontwerp bestaande uit kolommen, steun- en dwarsbalken en platen, speciaal ontworpen volgens de vereisten voor de bescherming van constructies tegen aardbevingen.

 

Muren

De betonnen muren worden gemengd met speciaal isolatiemateriaal om de temperatuur te reguleren.

 

Afwerking

De vloeren van de woonkamer, de keuken, de eetkamer, de gangen en de slaapkamers zijn van hittebestendig laminaat (licht, medium of donker) of keramische tegels om het beste effect van het vloerverwarmingssysteem te bieden. Badkamers hebben een tegelvloer voorzien van een apart vloerverwarmingscircuit. Buiten worden de veranda's en de zwembadomgeving betegeld met keramische tegels met een houtpatroon. De toegang tot de parkeerplaats en het toegangspad zullen worden geplaveid met steen.

 

Muren

De buitenoppervlakken worden bedekt met drie gipslagen en één laag speciale externe verf voor het harde Spaanse klimaat en één laag nanoverf. De muren zullen een gladde afwerking hebben in mat wit. Interne oppervlakken worden bedekt met drie lagen pleister en drie lagen emulsieverf.

De wanden in de keuken en badkamers worden betegeld.

 

Plafond

Alle plafonds zijn gemaakt van licht beton, met twee lagen harde plamuur en bedekt met drie lagen emulsieverven. In de badkamers en in de keuken wordt het plafond bedekt met dekvloerpleister tegen vocht.

 

Isolatie

De isolatie van het dak bestaat uit 5 cm thermo-isolatiemateriaal, 4 mm waterdichte polystyreenfilm en versterkt met PVC-folie en grind.

 

Buitenmuren

Alle wanden en kolommen worden bedekt met 3 cm tot 5 cm warmte-isolatiemateriaal.

 

Binnen muren

De muur tussen woonkamer en slaapkamer wordt geïsoleerd met 5 cm geluiddicht materiaal.

 

Deuren en ramen

De toegangsdeur zal van een hoogwaardig hardhout zijn die garant staat voor veiligheid en duurzaamheid. Alle binnendeuren zullen worden geïnstalleerd in houten kozijnen, afgewerkt met houten multiplex.

Alle ramen en glazen deuren van dubbele beglazing zitten in aluminium frames met schuif- en / of overhangende delen versterkt door scharnieren. De slaapkamer ramen hebben ingebouwde rolluik systemen om privacy en veiligheid te bieden.

 

Keuken

De kasten hebben gelamineerde karkassen geïnstalleerd met een zacht sluitsysteem. De laden en kasten worden uitgerust met een slim sorteersysteem.

Het werkblad is van hoge kwaliteit granietsteen.

De keuken zal worden uitgerust met de volgende apparaten; elektrische roestvrijstalen oven, elektrische keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast met een energiezuinig energielabel en een waterfiltersysteem zal worden aangesloten op de keukenwatervoorziening.

 

Badkamer

De badkamer wordt uitgerust met een basisaccessoireset met grote spiegels, zeepbakjes, handdoekverwarming, haardrogers, toiletrolhouders, planken en haken om voor de gebruiker zoveel mogelijk comfort te creëren.

Wastafels en toiletten zijn modern ingericht met verborgen watertanks. De douches zijn type walk-in, modern ingerichte natte ruimtes, met glazen deuren en schermen.

 

Water voorraad

Het water van de iHome wordt verwarmd met een combinatie van zonne-elektrische verwarming en verwarming. Dit combinatiesysteem heeft bewezen langdurig, efficiënt en zeer economisch te zijn.

 

Elektronische installaties

De poort en voordeur worden bestuurd door een intercom met camerafunctie.

Aansluitpunten voor satelliet-tv zijn te vinden in de slaapkamers en woonkamer en zijn verbonden met het centrale satellietverbindingssysteem van het huis. Schakelaars met lichtindicator zijn in elke kamer geïnstalleerd. Alle elektriciteitsaansluitingen hebben dubbele stopcontacten. Een waterdicht dubbel stopcontact zal op het terras worden geïnstalleerd.

Twee telefoonlijnen worden aangesloten en telefoonverbindingen worden gevonden in de drie slaapkamers en de woonkamer.

Een op afstand bestuurbaar lichtsysteem wordt geïnstalleerd in de woonkamer en eetkamer.

Er zal een standaard alarmsysteem worden geïnstalleerd. Aansluitingen voor audioapparatuur worden in de woonkamer en op het terras geïnstalleerd. En er zal een draadloos internetsysteem worden geïnstalleerd met extenders om het signaal in elke kamer te versterken.

 

Airco

Installatie van een volledig multi-zonesysteem aangesloten op het algemene systeem van pijpleidingen - V.R.V. (Het variabele volume koelvloeistof). Inclusief airconditioners met interne elektrische bedrading, wateropvangsysteem en installatie van koperen leidingen. Airconditioners in de woonkamer, de eetkamer en in de keuken zijn extern onzichtbaar.

 

Verwarmingssystemen

Het verwarmingssysteem is gas en wordt in de meeste kamers aangesloten op de centrale verwarming met radiatoren en vloerverwarming. De badkamers hebben een afzonderlijk elektrisch vloerverwarmingssysteem voor een snellere verwarming van de vloer.

 

Zwembad specificaties

Het zwembad is 4 bij 8 meter en heeft een diepte van 1 meter tot 1,60 meter en is voorzien van een douche.

 

Aangelegde tuin

De tuin zal bestaan uit bomen en struiken die allemaal zo zijn geplant om hen groei te bevorderen.

 

3

2

185m²

Open woonkamer met eethoek

Open moderne keuken

Bijkeuken

Overdekt terras

Centraal airconditioningsysteem met warm- en koud functie

Centrale vloerverwarming

Dubbele beglazing ramen en deuren

Kelder van 160 m²

Professioneel aangelegde privé tuin

Privé-zwembad van 8 m x 4 m

C&J Promotions    Calle Catamaran 1    30710 Los Narejos, España    Tel: +34 603 225 819  E-Mail: info@cj-promotions.com

© C&J Promotions 2018