+34 603 225 819

Las Colinas

In Campoamor, ten zuiden van Alicante, is er een andere plaats: Las Colinas Golf & Country Club.

 

Een 330 hectare grote vallei tussen heuvels, vlakbij de zee, met een kampioensgolfbaan die er doorheen loopt. Een milieuvriendelijke ontwikkeling met een lage huisintensiteit, die overgaat in de omgeving. De ideale plek om te ontsnappen en te genieten van 200.000 vierkante meter prachtig landschap en mooie wandelingen door de inheemse flora en sinaasappel- en citroenboomgaarden.

 

Las Colinas Golf & Country Club is een ontwikkeling die past in en respecteert de natuurlijke omgeving en de omgeving.

 

Het projectontwerp omvat een actieplan voor duurzame ontwikkeling en milieubescherming opgesteld door Valencia Universidad Politécnica. Dit plan regelt geluid en lichtvervuiling en bevordert landschapsarchitectuur met inheemse bomen en planten.

 

 

Bovendien zijn 200.000 vierkante meter natuurgebieden, met wandelingen door inheemse vegetatie, bewaard gebleven.

 

Las Colinas Golf & Country Club wordt ondersteund door Gmp, de onroerendgoedgroep die eigenaar is van onroerend goed. Gmp is opgericht in 1979 en is een van de toonaangevende onroerendgoedgroepen in onroerend goed in Spanje, met een solide positie als specialist in de ontwikkeling, investering en het beheer van hoogwaardige kantoren en bedrijventerreinen in Madrid. Gmp bezit meer dan 546.000 vierkante meter in gebruik en een grondbank voor projecten met een bebouwbaar oppervlak van 65.105 vierkante meter. Het heeft een stabiel gediversifieerd klantenportfolio; veel van deze klanten zijn vooraanstaande multinationals die de gebouwen van Gmp hebben gekozen voor hun hoofdkantoor in Spanje.

 

Sinds 2014 maakt GIC Group, het soevereine vermogensfonds van de Singaporese overheid, deel uit van de aandeelhouders van de onderneming met een belang van 32,9%.

 

Het was de eerste Spaanse vastgoedgroep die een driedubbele AENOR-certificering kreeg op het gebied van kwaliteit, milieu en gezondheid en veiligheid op het werk bij het beheer van aan- en verkoop, beheer en instandhouding van vastgoed. In 2018 verlengde het deze drievoudige certificering tot 2021 en behoudt het nog steeds zijn positie als de enige vastgoedgroep in Spanje die deze drievoudige certificering behaalt. - Las Colinas Golf & Country Club

 

voor meer informatie bezoek: www.lascolinasgolf.es

Beach Club Las Colinas

 

Op slechts een paar minuten afstand van Las Colinas Golf & Country Club, aan de kust van het La Glea-strand in Campoamor, is er een privéverborgen plek met uitzicht op de zee: Las Colinas Beach Club.

 

Het is de perfecte plek om even helemaal weg te zijn en te genieten van de zon, het zand en de zee: liggend op een ligbed naast het overloopzwembad of zittend op het dek van de café-bar tussen prachtige palmbomen, met idyllisch uitzicht over de Middellandse Zee .

 

We kunnen alleen een beschikbare tafel garanderen als u van tevoren boekt. Bel ons op +34 965 32 19 88 of stuur een e-mail naar reservations@lascolinasgolf.es.

 

Las Colinas Beach Club is vanaf 17 maart 2018 geopend.

C&J Promotions    Calle Catamaran 1    30710 Los Narejos, España    Tel: +34 603 225 819  E-Mail: info@cj-promotions.com

© C&J Promotions 2018